Start för Kapprakt

Nu är jag trött på tjatet. I flera år har vänner sagt åt mig att jag måste fixa en blogg eller något liknande för texter som jag annars mest skriver på sociala medier. Eftersom jag är en boknörd handlar det mycket om recensioner eller andra texter som kopplar till läsande. Så nu är det dags för en väldigt tidig version av Kapprakt. Fortfarande finns det en hel del kvar WordPress dummyinnehåll i mallen jag använder och än så länge har jag väl inte riktigt lärt mig hur allt fungerar. Men det ordnar sig säkert med tiden. Vill du hjälpa till med tips och kommentarer är det mycket välkommet!

Varför sidan heter just Kapprakt kan du läsa om här där du också får veta varför jag här kallar mig Anders Kapp trots att du kanske redan vet att jag ”egentligen” heter Anders Larsson.

Anders Kapp, 2018-11-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...